Παρέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου


 

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο νοσοκομείο ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΟΓΟ

  • Δεν πληρώνω γιατί έχω ήδη πληρώσει με φόρους και εισφορές στο ασφαλιστικό μου ταμείο. Έχω πληρώσει αρκετά για να έχω ένα υψηλής ποιότητας σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ασφάλισης, μόνο που δεν τα βλέπω.

 

  • Δεν πληρώνω γιατί δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπεια μου. Δεν τα έφαγα εγώ μαζί με τα φασιστοειδή παχύδερμα της εξουσίας και τους φίλους τους. Δεν έφτιαξα εγώ το σκηνικό της διαφθοράς τα χρέη, τα ελλείμματα, το σκάνδαλο των προμηθειών, το φακελάκι.

 

  • Δεν πληρώνω γιατί βλέπω τους πλούσιους να χορεύουν με τα δισεκατομμύρια, να επιδοτούνται, να πληρώνουν όλο και λιγότερούς φόρους να φοροδιαφεύγουν και να εισφοροδιαφεύγουν ατιμώρητα, ενώ εγώ πρέπει ν’ αγωνιστώ για να επιβιώσω.

 

  • Δεν πληρώνω γιατί το κράτος επιδοτεί με δεκάδες δις τις τράπεζες ενώ μειώνει διαρκώς τα ποσά που δίνει για την υγεία και τα ασφαλιστικά ταμεία, προωθεί την ιδιωτικοποίησή τους, αφήνει τα νοσοκομεία χωρίς επαρκές προσωπικό (γιατροί, νοσηλευτές) βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

 

  • Δεν πληρώνω και δεν θα με πουν τζαμπατζή οι τζαμπατζήδες κηφήνες και καρεκλοκένταυροι που τρέφονται από τον πλούτο που παράγει η εργασία και ο κόπος μου.

 

  • Δεν πληρώνω γιατί δεν είμαι μόνος μου. Είμαστε πολλοί, η πλειοψηφία, πολύ οργισμένοι και αποφασισμένοι να διώξουμε απ΄ τον τόπο τα κοράκια του ΔΝΤ, της ΕΕ και τους ντόπιους συνεταίρους τους.

 

Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *